Losse grimeur(s)
Het inhuren van een losse grimeur voor schminken is 60 euro excl btw per uur. Dit bedrag is incl alle benodigde grime materialen en eventueel op aanvraag de grime kraam. Voor het zetten van glitter tattoo's, airbrush tattoo's of net echt lijkende wonden zijn er andere bedragen.
Een andere mogelijkheid zou zijn om de grimeur niet volledig uit te kopen. In dit geval wordt er eerst een offerte en bij akkoord een factuur op gemaakt van 25 euro excl btw per uur en tijdens de opdracht zelf per deelnemer nog een bedrag gerekend. Dit bedrag varieert van 2 euro voor schminken tot 4 euro voor het maken van een wond.


Workshop

Het boeken van een workshop kan vanaf 100 euro excl btw. Daarnaast wordt er nog een bedrag per persoon gerekend voor de materiaal kosten. Dit bedrag ligt tussen de 5 en 8 euro afhankelijk van de gekozen activiteit.
De tijd die de workshop duurt varieert van 60 tot 90 minuten en is in overleg af te spreken.
Het maximaal aantal deelnemers per workshop is 16.

Voor scholen gelden er anderen tarieven en zouden de groepen in overleg eventueel groter kunnen zijn wanneer een eigen docent aanwezig blijft.

Voor een goede weergave van de kosten vraag vrijblijvend een offerte aan.

Belangrijk is dat hierbij vermeld wordt:
C.a aantal deelnemers
Tijd van tot
Adres waar het plaats zal vinden
Datum die gevraagd wordt

 

Voorwaarden van grimeur.com
grimeur.com vraagt minimaal 2 weken vooraf aan de opdracht de betaling of bij aanvang van de opdracht contant zoals eerder overeengekomen in de desbetreffende factuur. Indien beide geen mogelijkheid zijn voor de betreffende instantie dan graag tijdig contact om samen overeen te komen hoe de factuur voldaan zal worden.

grimeur.com stuurt altijd eerst een offerte en bij akkoord volgt er een factuur (indien gewenst per post). Gevraagd wordt de factuur zo snel mogelijk te bevestigen. Na bevestiging is er een betalingsverplichting. Dit omdat grimeur.com vanaf dat moment de datum voor de opdracht reserveert en deze dus niet meer voor andere opdrachten beschikbaar is. Ook gaat grimeur.com vanaf dat moment aan de slag om te zorgen dat alle benodigde materialen aanwezig zijn wat uiteraard kosten met zich mee brengt.

Uiteraard zijn er altijd uitzonderingen waarbij annulering van de opdracht helaas plaats zal moeten vinden. In dit geval wordt er gezamenlijk gezocht naar een oplossing van de betalingsverplichting.

Indien de betreffende grimeur verhinderd is zorgt grimeur.com voor een andere grimeur die net zulke gelijkwaardige kwaliteit kan bieden. Indien er in het uitzonderlijke geval niemand anders beschikbaar is wordt er overlegt met de opdrachtgever of er een mogelijkheid is de opdracht te verzetten. Indien dit niet mogelijk is wordt de opdracht ontbonden met een groot excuus. Dit is gelukkig tot op heden nog niet voorgekomen.

Grimeur.com doet er alles aan om opdracht naar tevredenheid van de klant uit te voeren. Grimeur.com heeft inmiddels 15 jaar ervaring met het geven van workshops en aannemen van grime opdrachten en er is niets zo fijn als een opdracht die goed is gegaan. Wij willen je vragen om jou specifieke verwachtingen duidelijk uit te spreken zodat de kans op mis communicatie zo klein mogelijk is en we succes vrijwel kunnen garanderen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Contact